Eventstyling Deventer Stadsfestival
Fiona Tanyeri Allard

Fiona Tanyeri Allard

Eventstyling Deventer Stadsfestival
De voorbereidingen

Fiona Tanyeri Allard

Al maanden voor het Deventer Stadsfestival begint ben ik bezig met de event styling voorbereidingen van de VIP. Vooral in mijn hoofd. Gewoon omdat ik mijn werk HEEL leuk vind. Dat ik mag bijdragen aan één van de evenementen in Deventer maakt me erg enthousiast. 

Gezien de samenwerking met het Vogeleiland al enige jaren staat hoeft er weinig besproken te worden over welke uitstraling deze VIP moet krijgen. Kleurrijk, tropisch,relax, vogels en andere dieren zijn de uitgangspunten. Ook wat extra comfort is voor een VIP wel gepast. De beneden ruimte moest functioneler gebruikt worden dat vorige jaar. Hoe doe je dat? Daar had ik wel wat ideeén over.

Een paar dagen voor het festival begint de opbouw van alle podia, bars en tenten. Ik besluit langs te gaan omdat ik ik de routing ten opzichte van het jaar ervoor nog wel wat kon verbeteren. Entree bar en tap op de juiste plek doet wonderen! Check, dit staat goed :-)

In de laatste dagen heb ik altijd nog wat spontane ideeén waar wat handwerk aan te pas moet komen. Gelukkig was het weer al weken warm en droog en kan ik tot laat in de avond buiten nog vanalles voor elkaar boxen. Ook op de dag zelf waren er tropische temperaturen waardoor er op het laatste moment nog schaduwplekken voor medewerkers gecreéerd moesten worden. 

 

 

        

 

21 Juli 2018 was perfect! Hard gewerkt. Alles op zijn plek. Fijne samenwerkingen gehad. Deventer Stadsfestival was uitverkocht en weer was tropisch! En natuurlijk nog even backstage nagenieten.

Met dank aan: Lily&bloem, EcoBeauty, Korbeld