Freelance visual merchandiser, Praag
Fiona Tanyeri Allard

Fiona Tanyeri Allard

Freelance visual merchandiser, Praag

Fiona Tanyeri Allard

Deze keer vloog ik, voor een freelance visual merchandising klus, de avond van te voren naar Praag. Gezien het hoogseizoen was het erg druk op Schiphol. De marechausse was ook in grote getale aanwezig wat mij toch een wat onprettig gevoel gaf. Het mocht de pret niet drukken, op naar PRAAG!

Binnen 1 1/2 uur stond ik op Tsjechische bodem en zoals mij werd geadviseerd had ik vooraf een shuttle taxi geboekt. Perfect, binnen een uur zat ik in mijn hotel kamer.

6:45: Tijd om op te staan. De eerste twee koppen koffie smaakte mij prima gezien ik niet heel goed had geslapen.

8:00: Meeting. Dit was een grote klus dus we waren met 4 man sterk. Wat moet er gebeuren, en hoe gaan we dit doen. Eenmaal in de winkel aangekomen bleek niets klaar te staan zoals afgesproken dus dat werd door werken. HEERLIJK. Dit is echt waarom mijn werk ZO leuk is. Alles loopt altijd anders maar het einddoel blijft het zelfde!.

20:00: Lange dag, iedereen had trek in sushi. Met een volle buik het bed in.


 

7:30: Ontbijt en aan de slag. Gezien er meer werk lag dan in eerste instantie verwacht moesten we er keihard tegen aan. Om 15:30 hadden we paar door hoe laat het was. Lunch ging er wel in.

Om 20:00 vonden we het wel genoeg geweest voor die dag. Nog best wel verzadigd van een stevige lunch besloten we wat buitenlucht op te snuiven in de stad. Aan de Trdelnik ontkom je niet dus we hebben ze op elke hoek geprobeerd. Naturel, chocopasta, ijs, aardbeien. Mocht je een bezoek willen brengen aan Praag dat is de Trdelnik echt een aanrader!

 

De laatste dag!

7:30: ontbijt en aan de bak! Er moest nog ontzettend veel gebeuren en veel hing af van leveranciers. Doen wat je op dat moment kon doen was het motto. Ik ging voor de verandering op pad voor planten. Dit is best een uitdaging! Uiteindelijke is alles op zijn pootjes terecht gekomen.

Bezweet in de taxi terug naar het vliegveld. Het is ook best fijn om thuis te zijn ;-)

Volg/ Follow: Patagonia Praha instagram