Fiona creaties wint Expeditie Startival

Fiona Tanyeri-Allard wint eerste editie Expeditie Startival
Gister was de ontknoping van Expeditie Startival tijdens Deventer Marktplein 2015. Fiona creaties wint de Expeditie. Zij kreeg zowel van de jury als het winkelend publiek de meeste stemmen. Door de winst krijgt zij een vliegende start aangeboden door o.a. FMT Vastgoedbeheer, JPR Advocaten, Believe IT, De Printhut, MKB Deventer, De Maatschappij, Saxion en Ondernemershuis Deventer.

Fiona creaties blaast oude/versleten meubels nieuw leven in op een originele en creatieve manier. 

Deelnemers Expeditie Startival
Alle deelnemers van Expeditie Startival kregen de kans om op Deventer Marktplein hun startende onderneming te promoten. In de Startival Lounge werden veel leuke gesprekken gevoerd en vielen de versnaperingen erg in de smaak bij de bezoekers van Deventer Marktplein.

Alles deelnemers krijgen een workshop naar keuze door Saxion aangeboden en ook het Ondernemershuis biedt hen begeleiding aan.

Afsluiting Startival
Met de bekendmaking van de winnaar van Expeditie Startival is het Startival dat van woensdag 7 tot en met woensdag 14 oktober duurde geëindigd. Een mooie week waarin ondernemerschap de wijken in trok en startende en oriënterende ondernemers wist te inspireren met workshopsessies en eerlijke verhalen van ondernemers. Het Ondernemershuis Deventer, dat initiatiefnemer is van Startival hoopt (uiteraard samen met iedereen die heeft meegeholpen in de organisatie en sessies heeft verzorgd) dat iedereen die deelgenomen heeft geïnspireerd en geënthousiasmeerd is om vol aan de slag te gaan met de eigen onderneming of wellicht de stap gaat zetten om een eigen bedrijf op te starten.